Hiwaters va ofera intreaga gama de duze pentru fantani arteziene (duze cu jet laminar Komet; duze spumante tip Foam sau Schaumsprudler; duze ceata; duze tip Finger; duze Multi Jet; duze rotative; duze tip Water Film; duze tip Cascade; duze tip Geyser; duze cu foc, duze ecran apa).

Proiectoare submersibile cu led si grad de protectie sporit pentru utilizare subacvatica (proiectoare cu led multicolore; proiectoare cu led o singura culoare la alegere; proiectoare cu led cu schimbare automata a culorii; proiectoare cu led cu schimbarea culorii prin intermediul DMX-ului sau a altor dispozitive de automatizare).

Electrovalve cu actionare rapida si grad de protectie ridicat care permite folosirea subacvatica ideale pentru realizare jocurilor de apa din fantanile arteziene dinamice sau fantanile arteziene muzicale.

Pompe submersibile diverse, adaptate special cerintelor specifice unei fantani arteziene, ce permit multiple porniri si opriri si controlul presiunii prin intermediul convertizoarelor de frecventa (in cazul fantanilor arteziene dinamice sau a fantanilor arteziene muzicale).

Lasere si videoproiectoare de diverse intensitati prin intermediul carora se pot realiza diverse show-uri media ce au ca si suport ecranele de apa amplasate in interiorul fantanilor arteziene.

Fantani arteziene plutitoare complete ce, pe langa rolul estetic, au multiple avantaje in pastrarea calitatii intregului ecosistem specific unui lac. Automatizari complete si elemente de control.

Fitinguri diverse specifice acestui domeniu: elemente trecere prin beton pentru aductiune si evacuare apa; fitinguri trecere prin beton pentru cabluri electrice (inclusiv corp prevazut cu presetupe); fiting combinat de trecere prevazut inclusiv cu senzor de nivel.

www.piese-fantani-arteziene.ro

 

Close Menu