In vederea realizarii fantanilor arteziene, sunt absolut necesare etapele de conceptie.

Hiwaters va ofera solutii profesionale de specialitate.

Personalul nostru de planificare incepe prin a intelege viziunea si obiectivele dumneavoastra, ca mai apoi specialistii nostri in proiectare, tehnologie si design sa va faca propunerea cea mai potrivita.

Consultanta preliminara se face in vederea stabilirii detaliilor necesare amenajarii unei fantani arteziene (care poate fi: fantana arteziana simpla, fantana arteziana dinamica sau fantana muzicala). In acest stadiu, in functie de anumite criterii (destinatia, specificul arhitectonic al zonei, etc) se stabilesc detalii referitoare la: amplasarea fantanii arteziene, dimensiunea si forma bazinului, jocurile de apa ce urmeaza a fi amenajate, solutia privind iluminatul ce urmeaza a fi folosit.

Pentru a oferii clientului o viziune exacta asupra fantanii care urmeaza a fi realizata, Hiwaters vine in intampinare cu simulari video sau grafice, care sa reflecte cat mai aproape de realitate fantana arteziana, indiferent ca aceasta urmeaza sa fie o fantana arteziana simpla sau o fantana arteziana complexa, muzicala.

Bugetare proiecte. Aceasta etapa poate sa fie preliminara simularii, atunci cand beneficiarul fantanii arteziene are un anumit buget pentru constructia viitoarei fantani arteziene sau poate sa aiba ca punct de plecare simularea si urmeaza a cuprinde toate costurile necesare realizarii investitiei (proiectarea elementelor de constructie. a celor hidraulice si electrice; amenajarea bazinului; amenajarea jocurilor de apa; amenajarea spatiilor adiacente; intretinerea ulterioara a fantanii arteziene).

In final, cand prin consultanta, simulare si bugetare s-au trasat liniile clare viitorului proiect, se trece la proiectarea completa a fantanii arteziene.

Close Menu